Slatki deo

Bonžita

Bonžita domaća, pravimo je sa ekspaniranim geršlama sa cimetom, iseckanim suvim grožđem i kajsijama, ovsenim pahuljicama, kornifleksom, medom, posnom čokoladom.

Cheesecake

Cheesecake ili Čizkejk

Čoko tart

Čoko tart je za obožavaoce čokoladnih kolača omiljeni. Nekoliko vrsta čokolade lagano kuvano na pari u slatkoj pavlaci i fina korica sa plazma keksom daju nepogrešiv spoj. Cele torte po porudžbini.

Čokoladni mafin

Čokoladni mafin odličan izbor za užinu ili kao mali obrok. Vrlo su kalorični, ukusni i omiljeni slatki izbor najmladjih.

Čupavci

Čupavci su najmladjima najlepši kolač, pravi mekani sa čokoladom i kokosom, jednostavni a ukusni.Cena je za 1kg.

Knedle

Knedle pravimo po receptu naših baka tradicionalno sa šljivama, ali ih pravimo i moderno sa nutelom. Pravimo po porudžbini.

Krem kadaif

Krem kadaif je jedan od naših najprodavanijih kolača. Pravimo ga po finom turskom receptu. Prženi, pečeni kadaif na karamelizovanom šećeru i puteru spojen sa žutim kremom daje fantastičan ukus. Ovaj dezert će vas oboriti sa nogu.

Kuglof posni

Kuglof posni pravimo sa smokvom, urmom, kajsijama ili suvim šljivama umešanim sa vanilom i domaćim džemom od kajsije. Cena je za veliki kuglof. Mafin veličina košta 80 dinara.

Medenjaci

Medenjaci ostavljaju svima nezaboravan ukus u ustima. Med, cimet i fini začini im daju posebnost i mekoću. Kolač za sva vremena. Cena je za 1kg.

Minjon baron torta

Minjon baron torta se sastoji od čokolade i maline.