Žito je najbolje od pšenice belije. Žito i orahe meljemo obavezno ručno da bi zadržalo rastresitost. Obavezan sastojak su muskatni oraščići. Služimo i sa šlagom. Cena za 1kg je 900 din
Voćni dezert od maline je pravo letnje osveženje. Krem malina-borovnica spojen sa finim žutim kremom a između njih mlevena plazma daju fini spoj. Dezert za deset.
Tri leće je jedan od najpoznatijih kolača. Predstavlja sočan kolač sa tri vrste mleka zaliven slatkom pavlakom i mlekom, preliven karamelom.
Sutlijaš je pravi starinski desert, pravimo ga sa kočanskim pirinčem oblog zrna i mlekom. Najbolji je kada odstoji taman da se ohladi.
Šnenokle svima nama dobro poznat miris detinjstva. Pravimo ih po starom bakinom receptu od svežih jaja, belog mleka i puno vanile. Stvarno je najlepši dezert.
Oblande predstavljaju tradicionalan kolač. Ove se nazivaju karamel-keks oblande, prave se sa dva krema belom čokoladom i keksom a drugi sa džemom i kakom. Cena je za 1kg.
Knedle pravimo po receptu naših baka tradicionalno sa šljivama, ali ih pravimo i moderno sa nutelom. Pravimo po porudžbini.
Čupavci su najmladjima najlepši kolač, pravi mekani sa čokoladom i kokosom, jednostavni a ukusni.Cena je za 1kg.
Krem kadaif je jedan od naših najprodavanijih kolača. Pravimo ga po finom turskom receptu. Prženi, pečeni kadaif na karamelizovanom šećeru i puteru spojen sa žutim kremom daje fantastičan ukus. Ovaj dezert će vas oboriti sa nogu.
Medenjaci ostavljaju svima nezaboravan ukus u ustima. Med, cimet i fini začini im daju posebnost i mekoću. Kolač za sva vremena. Cena je za 1kg.
Kuglof posni pravimo sa smokvom, urmom, kajsijama ili suvim šljivama umešanim sa vanilom i domaćim džemom od kajsije. Cena je za veliki kuglof. Mafin veličina košta 80 dinara.
Posne čoko toblerone predstavljaju spoj bele i crne čokolade, badema, brusnice i meda. Prelep kolač pogotova da upotpuni slavsku trpezu. Cena je za 1kg.
Toblerone sa alvom su novitet u našoj ponudi, alva daje specifičan ukus ovoj tobleroni. Posne su tako da su odličan izbor u ponsom periodu. Cena je za 1kg.
Čokoladni mafin odličan izbor za užinu ili kao mali obrok. Vrlo su kalorični, ukusni i omiljeni slatki izbor najmladjih.
Tiramisu predstavlja poznati Italijanski dezert sa ukusom kafe, pravimo ga sa maskarpone sirom, slatkom pavlakom, piškotama, kakaom i kafom.
Bonžita domaća, pravimo je sa ekspaniranim geršlama sa cimetom, iseckanim suvim grožđem i kajsijama, ovsenim pahuljicama, kornifleksom, medom, posnom čokoladom.
Cheesecake ili Čizkejk
Voćna korpica pravljena od žutog krema, svežih iseckanih jagoda i korpica
Minjon saher torta
Minjon voćna torta
Minjon torta rozen-bela čokolada
Minjon torta malina-plazma
Minjon reforma torta
Minjon rozen torta
Minjon lešnik torta
Minjon plazma-badem-šumsko voće
Minjon sa makom
Minjon madjarica
Minjon baron torta se sastoji od čokolade i maline.
Trufle sa čokoladom i kakaom Trufle su svoje ime dobile po velikoj sličnosti sa tartufima. Cena je za 1kg.
Trufle oreo-bela čokolada
Trufle sa belom čokoladom bademom i kokosom Trufle su svoje ime dobile po velikoj sličnosti sa tartufima.
Trufle narandža
Trufle menta
Trufle red velvet-bela čokolada
Vasina torta je starijima poznata, predstavlja starinsku tortu veoma sočnu i ukusnu, ali zato i veoma slatku. Pravimo je po starom receptu.
Reforma torta je dobro poznata medju ljubiteljima čokoladnih torti, spoj čokolade i oraha sa koricama od belanaca daju joj neodoljiv ukus.
Čoko tart je za obožavaoce čokoladnih kolača omiljeni. Nekoliko vrsta čokolade lagano kuvano na pari u slatkoj pavlaci i fina korica sa plazma keksom daju nepogrešiv spoj. Cele torte po porudžbini.